Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

FTP kabel kopen?

FTP kabels worden veel gebruikt in computer netwerken. FTP staat voor foil twisted pair. Deze kabels zijn de storingsbeveiligde UTP kabels. Als je internet kabels langs COAX of stroomkabels laat lopen heb je de beveiligde UTP kabel nodig.

Klik hier om direct een FTP kabel te selecteren

Waar koop je goede FTP kabels?

Er zijn verschillende redenen om kabels bij ons te kopen. Allereerst krijgt je een uitstekende kwaliteit. Wij zorgen daarnaast voor een snelle levering. Vandaag besteld is morgen thuis! (op werkdagen) Ook bieden wij jou de zekerheid dat je bij een goede partij kabels koopt. Je rekent af via ideal en krijgt een uitstekende service.

Een FTP kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een FTP-kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een audio kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je bij ons kan kopen